Velkommen til ewt – et trendmerke fra Tyskland

Style your climate.

ewt makes it possible.

Välkommen till ewt – en trendsättande tysk aktör med lång erfarenhet av elektronikprodukter för uppvärmning och kylning. Flera decenniers erfarenhet i kombination med nyskapande design ger produkterna en garanterad feel-good-faktor.
Lär känna oss!

ewt – elektronisk uppvärmning och kylning med komfort

Varumärket ewt är "Made in Germany" och etablerades i Nürnberg 1965. Varumärket har alltid varit en pionjär inom elektronisk uppvärmning och kylning. Innovation och design står i fokus under produktutvecklingen och vårt produktsortiment är därför alltid uppdaterat och modernt.

ewt ingår i Glen Dimplex Group, ett av de ledande värme- och kylteknikföretagen i världen. Tack vare synergierna med moderbolaget kan vi reagera snabbt på marknadstrender och införa ny teknik.

Bordvifte Desk Friend
Bordvifte Desk Friend
Bordvifte Desk Friend

Vårtuppdrag

Vi bidrar till komfort i hemmet – med flexibla, fristående värme- och kylprodukter. Våra produkter har en innovativ design och håller hög kvalitet. Vårt uppdrag är att uppfylla dina behov.
MAXI Hot+Cold
MAXI Hot+Cold
MAXI Hot+Cold
< class="pod-title">Vår <span>vision</span>
Under devisen "style your climate" gör vi vårt bästa för att utveckla värme- och kylprodukter med snygg design som passar bra i en hemmiljö. Vår förhoppning är att detta ska göra oss marknadsledande i vår bransch.